Orman Çiftliği Etkinliği - Türkiye Yardım Sevenler Derneği Kağıthane Şubesi Gezisi


29 Nisan günü atölye dışına çıkıp Hadımköy'de bulunan Orman Çiftliğine gittik. 

Orman Çiftliği, Orman ailesinden Ayşe Orman'a kalan güzel bir çiftlik. 


Bu nadide çiftlikte hem tazecik sebzeler meyveler var hem de çiftliğin sakinleri olan tavukların taze yumurtaları.


Sabah 7'de Hadımköy'de çiftliğe ulaşmıştık bile. Çiftliğin kahyası Ethem ve eşi Semra'nın hazırladığı kahvaltıyı ettikten sonra, mutfakta yemekler hazırlanırken biz de bahçede çiçekler topladık. Bahçenin dört bir yanını sarmış çiçeklere kıymak zor olsa da bu çiçekleri toplayıp çiftlikte bulduğumuz kovaların içerisine yerleştirdik.




Kara bulutlar tepemizde toplansa da yağmur sakin sakin yağdı bizi serinletti, sonra güneş yeniden kendini gösterdi. Gün boyu tabiatın içerisinde olmamıza hava da müsade etti.


Biz de Yirmidört Pasta olarak gelen misafirlerimize ikram etmek için minik bahar ikramlıkları hazırladık. Bu poşetlerin içerisine de tavşan, kelebek ve civciv şeklinde kurabiyeler koyduk.


Tüm bunlar hazırlandıktan sonra Orman Çiftliği için yaptığımız stickerlar ile daha önceden süslenmiş ürünlerin satışı için organize edilmesine geldi sıra.

Çiftliğin girişinde bulunan dut ağacının altındaki güzelim masanın üzerine ürünleri yerleştirmeye başladık.


Organik reçeller, pekmez, bal, sirke, ıhlamur, yumurta, salça...

Herşey burada üretilip satışa sunuldu. Bu çiftlikte herşey öyle güzel değerlendiriliyor ki üretilen herşey bir ürüne dönüştürülüyor.


Çiftliğin sahibi Ayşe Orman ve Yirmidört Pasta'nın annesi Kerime Evrandır bu güzel masa ile bir mini fotoğraf çekildiler  (annem misafirlere yol tarif ettiği için telefondayken poz verebildi)


Ben de zaman zaman çocukluğum boyunca gidip geldiğim, dibinde mısır kaynatıp yediğimiz bu dut ağacının altında bir fotoğraf çekilmeden dönmek istemedim. Masamız organik yiyecek meraklılarının istilasına uğramadan hemen önce asistanım Ayşe'nin gözünden.

Siz de bu güzel ürünlerimizden tatmak isterseniz bize ulaşın;
info@yirmidortpasta.com
02163496071


Yorumlar

Popüler Yayınlar