Denizcik Aslan Parçası - Deniz 1 Yaşında


Şu anda atölyemizde pusetinde uyumakta olan Deniz, öz hakiki minnoş yeğenimiz.  İşiniz çocukları mutlu eden pastalar ve doğum günü organizasyonları yapmaksa, sıra yeğeninize geldiğinde insan hem heycanlanıyor hem de ne yapacağını şaşırıyor. 


Neyse ki ismi bize nasıl bir tema seçmemiz gerektiğine ilişkin ip uçları verdi. İsminden yola çıkarak önce bir gemi, deniz, kayık derken gök yüzüne doğru ilerledik. İşe ilk önce Deniz'in partisinde kullanılacak görselleri hazırlayarak başladık. Yukarıda görmüş olduğunuz parti mekanının girişine koyduk.

Misafirlerimize dağıtmak için hazırladığımız kurabiyeleri beyaz kese kağıdının içine koyup çok sevdiğimiz, mumla aradığımız güzelim kırmızı beyaz ipimizle bağladık. Partide kullanılan görsellerle uyumlu etiketler yaptık.

Hazırlayacağımız tatlı masasının arkasına koymak için de bir arka plan hazırladık.  Bu görselde Deniz'i temsilen sevimli bir çocuk figürü kullanmayı tercih ettik.

Masamızda pasta haricinde şeker hamurlu ürünleri pek tercih etmedik. Hem lezzetli hem de natural görünüşlü yiyecekleri tercih ettik.


Ayşe Ablası'nın Denizimiz için diktiği denizci çapalı lavanta keseleri, herkese hediye ettiğimiz minnoş sukulentler, cevizli karamelli tart ve Deniz'in dedesinin favorisi olan limonlu tart da masada yerini aldı.

Partiye katılacak olan çocuklar için kurabiye kapaklı süt şişelerimizi de yerleştirdikten sonra misafirleri beklemeye başladık.

Tüm bu süsün püsün arasında Deniz'i en çok mutlu eden şey, balonlar oldu.



Mumları üflerken oldukça mutlu olan tatlı Denizcik annesi ve babasıyla.


O doğmadan önce bana ''Hala oluyorsun ne hissediyorsun?'' dendiğinde tüm çocukları sevdiğim için herhalde yine aynı şeyleri hissederim diyordum ve herkes ''yok bu başka olur'' diyordu.

Ancak, söylenenler gerçek çıktı. Yeğen sevgisinin tarifsizliğini bizlere yaşattı. Şimdi atölyede çalışırken yolunu gözler olduk. Gelse de masanın etrafında hiç durmadan dakikada 12 kez dönse diye.

İyi ki doğdun Denizcik.

Siz de bu güzel ürünlerimizden tatmak isterseniz bize ulaşın;
info@yirmidortpasta.com
02163496071

Yorumlar

Popüler Yayınlar