''Kız mı? Erkek mi?'' Pastası - Almıla ve Erhan'ın Minnoşu

Meslek hayatımın en heyecanlı siparişi oldu diyebilirim. Üniverste arkadaşım Almıla, bebek beklediğinin haberi ile beni çok mutlu etti. Daha sonra, bebeğin cinsiyetini öğrenme zamanının geldiğini söyledi.

Ancak bir çılgınlık vardı bu işte. Son zamanlarda yaygın olan, ancak bir pastacı olarak benim ilk kez karşılaştığım bu durumun ismi Gender Cake idi.
Gender Cake Nedir?

Ultrosonda cinsiyeti gören doktor, cinsiyeti anne babaya söylemiyor. Ailenin pastacısına durumu mesaj ile bildiriyor. Pastacı, dışarıdan kız bebek için mi yoksa erkek bebek için mi tasarlandığı belli olmayan bir pasta yapıyor. Anne baba, merakla bekleşiyor ve sonunda pastayı kesince bebek kız ise pastanın içerisinden pembe krema çıkıyor, erkek ise mavi.  Bu pastaya dışarıdan bakıldığında anlaşılmıyor değil mi? Bir çok kişi, pastanın zemininde gri kullandığımız için griyi maviye yakın gördüklerinden dolayı erkek pastası olduğunu düşündü esasen.

İşte doktordan bana gelen mesaj:


Bu pastayı hazırlamak öyle güzeldi ki. Genelde abartılı duygularını yazıya döken ve yazılarını uzatan insanlardan bunalırım. Üstelik tam beş adet yeğenim de var böyle haberlere de alışkınım. Ancak Almıla'nın doktorundan mesaj geldiğinde hem çok duygulandım hem de çok heycanlandım. Daha önce hiç yaşamadığım bir duyguydu, sevinç gözyaşları.


Yirmidört Pasta seven güzel arkadaşlarımız, pembe kremalı pastalarıyla birlikte.

Almıla ve Erhan harika birer anne baba olacaklar eminim. 

Küçük kız yeğenimizi sağlıkla kucaklarına alacakları günü iple cekiyoruz.

Bu güzel mutluluğu da bizimle paylaştıkları için çok teşekkür ediyoruz.




Siz de bu güzel ürünlerimizden tatmak isterseniz, sipariş ve bilgi almak için bize ulaşınız 



Yorumlar

Popüler Yayınlar