Arya 1 Yaşında - Unicorn ve Gök Kuşağı Temalı Parti

Arya'nın 1. yaş günü detaylarını konuşmak için annesi Seda'yı atölyemizde ağırladık. Her zaman olduğu gibi şansımız yaver gitti ve birlikte son derece uyumlu çalışacağımızı hemen anladık.
Seda, Arya için rengarenk bir parti yapmak istiyordu.
Unicorn ve gök kuşağı üzerinden ilerlemeye karar verdik. Davetlilere hediyelik olarak hazırlanan kurabiyelerimiz pek sevdiğimiz gök kuşaklarından yapıldı.
Parti masasının arkasına tasarladığımız fonda hem güzel çiçekler hem unicorn hem de gök kuşağı içeren bir şirinlik muskasıydı.
Çikolatalı cupcakeler gök kuşağının renklerinde Arya'nın ismi ve 1 rakamı ile süslendiler. 
Partinin en şirin detaylarından biri de gök kuşağı renklerinde hazırladığımız bezelerdi. Üzerlerine sprinklelar ile süslediğimiz bezeler de masamızda yerini aldı.
Tatlı Arya ve Seda parti alanına geldiklerinde hemen hemen herşey hazırdı. Ailenin tüm bireyleri Seda'nın getirdiği süslemeleri de etrafa yerleştirmek için hep birlikte arılar gibi çalışmaya başladı. Adeta şirin bir Yeşilçam filmi ailesi gibi.
Elbette bu tatlı aileye sadece bir tane şirin kız bebek yeterli olamazdı. Derin, kuzeni Arya'nın 1 yaş partisinde tüm şirinliği ile katıldı.
Arya'nın 1. yaş günü vasıtasıyla bu tatlı insanlarla tanışıp, tatlı da bir parti organize etmiş olduk.  Arya'ya tüm bunlar için, Seda'ya soğuk kış günlerinde partisinin renkleriyle içimizi ısıttığı için teşekkür ediyoruz.
Nice Mutlu Yıllara Arya.




Siz de bu güzel ürünlerimizden tatmak isterseniz, sipariş ve bilgi almak için bize ulaşınız.

info@yirmidortpasta.com
02163496071


Yorumlar

Popüler Yayınlar