Düğün Pastamız Naked Cake - Bu Sefer Kendimize



Şimdiye kadar belki de yüzlerce kişinin en güzel günü pastalarımız ile kutlandı. Sıra kendi düğünüme geldiğinde her şeyin istediğimiz kadar sade olması için kolları sıvadım.



Kendi düğünümde hem pastadan hem de organizasyondan kendi iş yerim Yirmidört Pasta sorumlu olacaktı.  Yani bu düğün kelimenin tam anlamıyla ''kendin pişir kendin ye'' düğünü olacaktı.


Yanık Mektep Kuzguncuk. Burası olmasaydı minik bir nikah ile atlatmayı tercih ederdik evlilik seromonisini.  Ancak pek sevdiklerimizle burada ufak bir kutlama yapmaya karar verdik. Çünkü Yanık Mektep kalp kalp kalp bir yerdi.



Beyaz, somon ve mint yeşili renklerini kullandığımız bu düğünde herşey olabildiğince sadeydi. 


Nikah şekerlerimiz İngiltere'de pek meşhur olan Love Hearts şekerlerinden yapılmıştı. Üzerlerinde ise isimlerimiz ve de kutlama tarihi yazıyordu. Bunları bize pek uzaklaran,  Londra'dan sevgili Bahar ve Zalihe getirdiler.


Kasnaklara gerdiğimiz tül kumaşa biraz da ziller diktik. Bu şekilde zarif ve sevimli tefler elde etmiş olduk.


Tüm bu şirinlikleri böyle güzel bir köşede topladık. 



Her misafirin servisinde ufak kağıtlarla o gün ikram edilecek nefis Yanık Mektep yemeklerini listeledik. Kendi yaptığımız peçeteliklerde ise yine somon, ve mint yeşili ponponlar vardı.




Masalarda ellerimizle boyadığımız şişeler ve kasalarda naif çiçekler bulunuyordu. Bir düğünü düğün yapan zaten güzelim çiçekler değil midir?




Hazırladığımız tüm bu güzellikler Yanık Mektep Kuzguncuk 'un sade güzelliği ile buluştu.


Mekanın ve bizim güzel fotoğraflarımızı Null Fotoğraf çekti. 

Bu güzel günde tüm detayları bir araya getirmek ve sonucunu izlemek neredeyse evlenmek kadar güzeldi.

Yaptığımız ilk büyük organizasyonun kendi düğünümüz olması büyük bir keyif verdi. Emeği geçen, mutluluğumuzdan mutluluk duyan herkese teşekkürlerimizle.




Popüler Yayınlar