Nişan Partisi - Çiğdem Kalp Ebubekir


Uzun zamandır çocuklar için partiler düzenliyoruz. Bu sefer işi birazcık büyüttük mini bir nişan partisi hazırladık.  Hem de kendimiz için. 2 Ağustos 2015.


Yalnızca ufak bir arkadaş grubu için hazırlandığımız bu kutlamada nişan pastamız için tercihimiz ''naked cake''den yanaydı.




Pastamızın taze meyvelerini dizerken yetenekli Magenta Film video ve fotoğraflarıyla her anımızı unutulmaz kılıyordu.


Parti için kendi evimizin bahçesini kullanacak kadar şanslıydık. Bahçe, bitkiler öyle güzeldi ki ekstradan kullandığımız süslemelerin bu güzel bahçeye uygun olmasına önem gösterdik.


Limonata şişelerimiz, ve misafirlerimize dağıttığımız mini kolonya şişelerimiz de atölyemizde hazırlanan detaylardan.




Misafirlerimize dağıtmak için hazırladığımız mini kolonya şişeleri ve de lavanta keselerimiz vardı. Üzerinde ismimizin yazılı olduğu ufak kraft poşetler içerisine bu hediyelikleri yerleştirdik.



Masa örtüsü yerine de kraft kağıdına basılmış logolu amerikan servisleri kullandık. Peçeteliklerimiz de yine mor ve sarı çiçekler ile süsenmiş çuval kumaşlardan yapıldı.



Mor ve sarı renklerinin ağırlıkta olduğu partimizde ağaçtan ağaca asılan güzel bayraklar yine atölyemizin marifetli ellerinin sahibi Ayşe tarafından hazırlandı.

Çiçeklerden tacı ise bizim için Vesaire hazırladı. 




Pastanın yanı sıra lavanta ve limonlu cupcakeler vardı. Tatları da görüntüleri gibi harika olan bu cupcakeler hem leziz hem de ferahlatıcı.


Güzel mekanları sade ve şık parti detaylarımızla süslemek işimizin en keyifli yanlarından biri.  Sadelik her zaman güzeldir.  Hayatın tadını sade bir hayat ile sürmemiz dileği ile.

Hepimize mutluluklar.


---------------------------

Not: Bu blog yazısı yazmakta biraz geç kalınmış bir yazı (10 ay kadar )  Esasen bu parti bize çok daha büyük partileri yapabileceğimize dair kendimize güvenmemizi sağladı ve o gün bu gündür çok daha büyük işler yapmaktayız. Tüm detayları ile hazırladığımız partiler tüm hızı ve güzelliği ile yaz kış devam ediyor. 


---------------------------

Siz de bu güzel ürünlerimizden tatmak isterseniz, sipariş ve bilgi almak için bize ulaşınız.

info@yirmidortpasta.com
02163496071


Yorumlar

Popüler Yayınlar